dc.contributor.author | Casadó, Verònica | |
dc.contributor.author | Jiménez, Montse | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T12:10:24Z | |
dc.date.available | 2023-11-23T12:10:24Z | |
dc.date.issued | 2023-09-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2516 | |
dc.description.abstract | Només ens cal mirar els diferents receptaris existents de la cuina catalana: un gran nombre de receptes que utilitzen avellana i oli d’oliva verge extra. | ca |
dc.format.extent | 5 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | GrupMón | ca |
dc.relation.ispartof | VadeGust, 2023, Setembre, | ca |
dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/oli-oliva-verge-extra-avellana-dos-tresors-nostre-territori-47122/ | ca |
dc.title | L’oli d’oliva verge extra i l’avellana: dos tresors del nostre territori | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 633 | ca |
dc.subject.udc | 663/664 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |