Show simple item record

dc.contributor.authorCasadó, Verònica
dc.contributor.authorJiménez, Montse
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-23T12:10:24Z
dc.date.available2023-11-23T12:10:24Z
dc.date.issued2023-09-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2516
dc.description.abstractNomés ens cal mirar els diferents receptaris existents de la cuina catalana: un gran nombre de receptes que utilitzen avellana i oli d’oliva verge extra.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrupMónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2023, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/oli-oliva-verge-extra-avellana-dos-tresors-nostre-territori-47122/ca
dc.titleL’oli d’oliva verge extra i l’avellana: dos tresors del nostre territorica
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint