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    MINECO/Programa Estatal de fomento de la investigación científica y técnica de excelencia/AGL2013-48742-C2-1-R/ES/FISIOLOGIA GENOMICA DEL DEPOSITO DE GRASA INTRAMUSCULAR EN PORCINO/ (2)
    MINECO/Programa Estatal de fomento de la investigación científica y técnica de excelencia/AGL2013-48742-C2-2-R/ES/FISIOLOGIA GENOMICA DEL DEPOSITO DE GRASA INTRAMUSCULAR EN PORCINO/ (2)
    MINECO/Programa Estatal de fomento de la investigación científica y técnica de excelencia/SEV-2015-0533/ES/ / (2)
    EC/ /SANCO-2014-G3-026/EU/Pig castration: methods of anaesthesia and analgesia for all pigs and other alternatives for pigs used in traditional products/CASTRUM (1)
    EC/COST/CA15215/EU/Innovative approaches in pork production with entire males/ (1)
    EC/COST/FP1405/EU/Active and intelligent (fiber‐based) packaging - innovation and market introduction/ActinPak (1)
    EC/FP7/311754/EU/Optimised food products for elderly populations/OPTIFEL (1)
    EC/FP7/603121/EU/Exploring the biological and socio-economic potential of new/emerging candidate fish species for the expansion of the European aquaculture industry/DIVERSIFY (1)
    EU/FP7/311820/EU/Priority environmental contaminants in seafood: safety assessment, impact and public perception/ECSAFESEAFOOD (1)
    INIA/Programa Estatal de promoción del talento y su empleabilidad en I+D+I/RTA2013-00030-C03-03/ES/Caracterización y detección objetiva de defectos de textura en jamón curado mediante tecnologías no destructivas. Desarrollo y evaluación de medidas correctoras/SOLTEXHAM (1)