MAGNA and BLANQ Series: Two Yellow-fleshed and Three White-fleshed Nectarines
Visualitza/Obre
Autor/a
Reig, Gemma
Fontich, Christian
Cantín, Celia M.
Maillard, Arsène
Maillard, Laurence
Data de publicació
2021-08-20ISSN
0018-5345
Resum
The continuous release of new nectarine [Prunus persica (L.) Batsch] cultivars by breeders from around the world, together with consistent improvements in orchard management strategies by growers, commercial interest in the production of fruit fresh consumption, and the introduction of new cultivars from Spanish scion nectarine breeding programs have positioned Spain as the preeminent worldwide nectarine exporter and currently the largest European producer [Ministry of Agriculture, Food and Environment (MAPAMA), 2021]. In Spain, the main nectarine-producing area is the Ebro Valley that accounts for more than 60% of the total Spanish peach and nectarine production (MAPAMA, 2021).
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Anglès
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
Pàgines
3
Publicat per
American Society for Horticultural Science
Publicat a
HortScience
Citació
Font i Forcada, Carolina, Gemma Reig, Christian Fontich, Ignasi Batlle, Simó Alegre, Celia M. Cantín, and Iban Eduardo et al. 2021. "MAGNA And BLANQ Series: Two Yellow-Fleshed And Three White-Fleshed Nectarines". Hortscience 56 (9): 1130-1131. doi:10.21273/hortsci15882-21.
Programa
Fructicultura
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- ARTICLES CIENTÍFICS [2542]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/