dc.contributor.author | Jiménez, Montserrat | |
dc.contributor.author | Romero, Agustí | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T11:34:00Z | |
dc.date.available | 2023-11-23T11:34:00Z | |
dc.date.issued | 2023-07-18 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2513 | |
dc.description.abstract | És una varietat originària d’Olesa de Montserrat, però que es cultiva a les comarques del Baix Llobregat i l’Anoia. | ca |
dc.format.extent | 6 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | GrupMón | ca |
dc.relation.ispartof | VadeGust, 2023, Juliol, | ca |
dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/varietat-palomar-cuina-45554/ | ca |
dc.title | La varietat 'Palomar' a la cuina | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 663/664 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |