Gestió de l'aigua en fruiters en temps d'escassetat
Visualitza/Obre
Data de publicació
2023-12ISSN
2696-5593
Resum
L’aigua és un recurs limitat a Catalunya i és essencial per a la producció d’aliments. La gestió
eficient de l’aigua és clau per a poder satisfer les necessitats actuals i futures, on el principal
repte consistirà en produir més aliments amb menys aigua. En aquest article, experts en aquesta
qüestio ens parlen de tecnologies que ens poden ajudar a calcular el reg adequat i a prendre
mesures culturals que redueixin les necessitats dels arbres.
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Català
Matèries (CDU)
631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
Pàgines
3
Publicat per
L’Era, Espai de Recursos Agroecològics
Publicat a
Agrocultura, 2023, 94, Desembre, 21-23
Programa
Ús Eficient de l'Aigua en Agricultura