Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorRomero Aroca, Agusti Jordi
dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-01-23T17:14:28Z
dc.date.available2024-01-23T17:14:28Z
dc.date.issued2024-01-11
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2759
dc.description.abstractEn fregir, si el que es busca és el gaudi del consumidor, cal optar per un oli verge extra o vergeca
dc.format.extent6ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrup Mónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2024, Gener, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/oli-oliva-fregir-aliments-52490/ca
dc.titleL’oli d’oliva per fregir alimentsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix