Show simple item record

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorFañé, Joan
dc.contributor.authorRecacha Borrell, Judit
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorSantolino, Jordi
dc.contributor.authorMelero, Aitor
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-03-05T17:24:19Z
dc.date.available2024-03-05T17:24:19Z
dc.date.issued2024-02-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2853
dc.description.abstractEls híbrids que, amb els resultats de quatre campanyes, han mostrat un millor comportament productiu tant a les comarques litorals de Girona com als regadius de Lleida, han estat P1524Y, LG31710YG, P1524, 69YG, P1570, ZAPOTEK i P0937Y. Les varietats de cicle 700 més tardanes a floració han estat LG31677 i LG31710YG; juntament amb la varietat LG31700, també han estat les que han presentat una humitat del gra més elevada. Les varietats més sensibles a Fusarium verticillioides en la panotxa han estat IXABEL, LG31677, KWS KERUBINO i PORTBOU YGca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 96, Febrer,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/02/28/varietats-de-blat-de-moro-de-cicle-llarg-per-a-gra-2/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleVarietats de blat de moro de cicle llarg per a graca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint