Etiquetado de precisión y cómo comunicarlo al consumidor
Visualitza/Obre
Aquest document conté fitxers embargats fins el dia 28-10-2024
Autor/a
Bover-Cid, Sara
Data de publicació
2024-05ISSN
1132-2675
Resum
Se valora la importancia para el consumidor del empleo del etiquetado de precisión,
a la vez que se estudia en un espacio recreado la eficacia de sistemas alternativos
al Nutri-Score basados en la promoción o en la prevención.
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Castellano
Matèries (CDU)
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pàgines
7
Publicat per
Estrategias Alimentarias
Publicat a
Eurocarne, 2024, 326, Mayo, 66-72
Número de l'acord de la subvenció
MICIU/Programa Estatal de I+D+I orientada a los retos de la sociedad/RTI2018-096883-R-C41/ES/SISTEMAS DE CARACTERIZACION Y COMUNICACION DE LA CALIDAD Y LA COMPOSICION NUTRICIONAL DE LOS ALIMENTOS PARA LOS CONSUMIDORES Y LA INDUSTRIA ALIMENTARIA/
Programa
Qualitat i Tecnologia Alimentària