Assosciació de la colza amb lleguminoses per limitar els danys de saltiró
Visualitza/Obre
Autor/a
Serra Gironella, Joan
Data de publicació
2024-08-28Resum
L’associació de la colza amb algunes lleguminoses pot esdevenir un nou mètode per combatre el saltiró en els primers estadis de desenvolupament del cultiu. Els compostos que desprenen algunes espècies de plantes poden actuar com a repel·lent per els adults d’aquesta plaga. Això pot suposar una disminució dels danys en les primeres fulles de la colza, contribuint a garantir que el cultiu sigui capaç de sobreviure a la plaga.
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Català
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
Pàgines
2
Publicat per
IRTA
Publicat a
Butlletí Extensius.cat, 2024, 102, Agost,
Programa
Cultius Extensius Sostenibles
Enllaç al document relacionat
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/