Assosciació de la colza amb lleguminoses per limitar els danys de saltiró
Autor/a
Serra Gironella, Joan
Fecha de publicación
2024-08-28Resumen
L’associació de la colza amb algunes lleguminoses pot esdevenir un nou mètode per combatre el saltiró en els primers estadis de desenvolupament del cultiu. Els compostos que desprenen algunes espècies de plantes poden actuar com a repel·lent per els adults d’aquesta plaga. Això pot suposar una disminució dels danys en les primeres fulles de la colza, contribuint a garantir que el cultiu sigui capaç de sobreviure a la plaga.
Tipo de documento
Artículo
Versión del documento
Versión publicada
Lengua
Català
Materias (CDU)
633 - Cultivos y producciones
Páginas
2
Publicado por
IRTA
Publicado en
Butlletí Extensius.cat, 2024, 102, Agost,
Program
Cultius Extensius Sostenibles
Enlace al documento relacionado
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/