Metodologia del concurs de tast
Visualitza/Obre
Data de publicació
2025-03Tipus de document
Capítol o part de llibre
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Castellà
Català
Matèries (CDU)
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pàgines
6
Publicat per
Generalitat de Catalunya. DARPA
Publicat a
Guia dels millors olis d’oliva verge extra de Catalunya
Citació recomanada
Calvo, Ángels, Xavier Vicens, and Agustí Romero. 2025. Metodologia del concurs de tast. A: Guia dels millors olis d’oliva verge extra de Catalunya. Campanya 2024-2025. Barcelona: Generalitat de Catalunya. DARPA, 26-31
Programa
Fructicultura
Enllaç al document relacionat
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/


