Activa/desactiva la navegació
English
català
Castellà
Català
Castellano
English
Connexió
Activa/desactiva la navegació
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
LLIBRES I CAPÍTOLS DE LLIBRE
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
LLIBRES I CAPÍTOLS DE LLIBRE
Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
El jamón curado: aspectos técnicos
Visualitza/Obre
PARTE I.pdf (13.00Mb)
Autor/a
Arnau i Arboix, Jacint
Hugas, M.
Monfort, J. M.
Altres autors/es
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Data de publicació
1987
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4173
ISBN
84-404-1575-3
Tipus de document
Llibre
Llengua
Castellà
Paraules clau
Pernil
Pàgines
352 p.
Publicat per
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Citació
Arnau, J., et al. (1987) El jamón curado: aspectos técnicos. Barcelona: IRTA, 1987
Programa
Funcionalitat i Seguretat Alimentària
Qualitat i Tecnologia Alimentària
Mostra el registre complet de l'element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
LLIBRES I CAPÍTOLS DE LLIBRE
[18]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Cerca
Cerca al repositori
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot el repositori
Per comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
El meu compte
Entra
Registre