Resultats de les noves varietats de blat tou d'hivern
Visualitza/Obre
Autor/a
Data de publicació
2025-09-29Resum
Les darreres campanyes s’han assajat les noves varietats comercials de blat tou d’hivern a l’interior de Girona, als secans frescals i als secans semifrescals. Tot i que en general les seves produccions no han diferit de forma significativa, d’entre les varietats que s’han assajat un mínim de 4 anys es podria destacar uns bons rendiments en totes les zones d’ORLOGE, GANDUJA, LG RUFO i MARCOPOLO. També han mostrat uns bons rendiments FILON, PIBRAC, IDALGO, CHAMBO i LG FORTUNATO, entre altres.
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Català
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
Pàgines
4
Publicat per
IRTA
Publicat a
Butlletí Extensius.cat, 2025, 115, Setembre,
Programa
Cultius Extensius Sostenibles
Enllaç al document relacionat
Citació recomanada
Aquesta citació s'ha generat automàticament.
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/


