Selection of Pru p 3 hypoallergenic peach and nectarine varieties
Visualitza/Obre
Autor/a
Jin, Jing
Gao, Ling
Zhao, Lan
Gao, Zhong-shan
Li, Xiong-wei
Xie, Han-bing
Ni, Jun-bei
Gan, Ke-xin
Wu, Shan-dong
Ye, Zheng-wen
Luo, Jun
Cao, Ke
Ma, Rui-juan
Chen, Miao-jin
Versteeg, Serge A.
Wang, Hui-ying
Liu, Mei-ling
Jia, Hui-juan
van Ree, Ronald
Data de publicació
2019-11-11ISSN
0105-4538
Resum
Peach is an important fruit consumed worldwide. However, it is also one of the most frequently reported allergenic fruits. Component diagnosis of peach allergy indicates Pru p 1, Pru p 2, Pru p 3, Pru p 4, Pru p 7, and Pru p 9 are involved. Pru p 3 is the dominant allergen responsible for severe allergic reaction, and it is considered to be the primary sensitizer to other LTPs in Mediterranean and Central Europe
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió acceptada
Llengua
English
Matèries (CDU)
633 - Cultius i produccions
Pàgines
10
Publicat per
Wiley
Publicat a
Allergy
Citació
Jin, Jing, Ling Gao, Lan Zhao, Zhong‐shan Gao, Xiong‐wei Li, Han‐bing Xie, and Jun‐bei Ni et al. 2019. "Selection Of Pru P 3 Hypoallergenic Peach And Nectarine Varieties". Allergy. Wiley. doi:10.1111/all.14102.
Programa
Genòmica i Biotecnologia
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- ARTICLES CIENTÍFICS [2829]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/