MAGNA and BLANQ Series: Two Yellow-fleshed and Three White-fleshed Nectarines
Ver/Abrir
Autor/a
Reig, Gemma
Fontich, Christian
Cantín, Celia M.
Maillard, Arsène
Maillard, Laurence
Fecha de publicación
2021-08-20ISSN
0018-5345
Resumen
The continuous release of new nectarine [Prunus persica (L.) Batsch] cultivars by breeders from around the world, together with consistent improvements in orchard management strategies by growers, commercial interest in the production of fruit fresh consumption, and the introduction of new cultivars from Spanish scion nectarine breeding programs have positioned Spain as the preeminent worldwide nectarine exporter and currently the largest European producer [Ministry of Agriculture, Food and Environment (MAPAMA), 2021]. In Spain, the main nectarine-producing area is the Ebro Valley that accounts for more than 60% of the total Spanish peach and nectarine production (MAPAMA, 2021).
Tipo de documento
Artículo
Versión del documento
Versión publicada
Lengua
Inglés
Materias (CDU)
633 - Cultivos y producciones
Páginas
3
Publicado por
American Society for Horticultural Science
Publicado en
HortScience
Citación
Font i Forcada, Carolina, Gemma Reig, Christian Fontich, Ignasi Batlle, Simó Alegre, Celia M. Cantín, and Iban Eduardo et al. 2021. "MAGNA And BLANQ Series: Two Yellow-Fleshed And Three White-Fleshed Nectarines". Hortscience 56 (9): 1130-1131. doi:10.21273/hortsci15882-21.
Program
Fructicultura
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- ARTICLES CIENTÍFICS [2541]
El ítem tiene asociados los siguientes ficheros de licencia:
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/