Aspectos clave para producir carne madurada segura
Visualitza/Obre
Data de publicació
2024-12ISSN
1132-2675
Resum
A pesar del auge de la producción de carne madurada, no existe en España un documento técnico o una guía específica que regule su producción. En este trabajo se exponen los aspectos clave para garantizar la producción segura de carne madurada, con base en las normativas vigentes y las mejores prácticas internacionales.
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Castellà
Matèries (CDU)
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pàgines
10
Publicat per
Estrategias Alimentarias
Publicat a
Eurocarne, 2024, 332, Diciembre, 27-36
Número de l'acord de la subvenció
GC/PDR 2014-2022/ /CAT/ /
Programa
Qualitat i Tecnologia Alimentària
Enllaç al document relacionat
Citació recomanada
Aquesta citació s'ha generat automàticament.

