Activa/desactiva la navegació
English
català
Castellà
Català
Castellano
English
Connexió
Activa/desactiva la navegació
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
La bioconservació en productes carnis
Visualitza/Obre
7_teca.pdf (6.956Mb)
Autor/a
Garriga Turón, Margarita
Altres autors/es
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Data de publicació
2006-05
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4128
Tipus de document
Article
Llengua
Català
Paraules clau
Productes càrnics -- Conservació
Productes càrnics -- Microbiologia
Pàgines
8 p.
Citació recomanada
Garriga, M. "La bioconservació en productes carnis". TECA. Vol. 9 (2006), p. 12-19
Programa
Funcionalitat i Seguretat Alimentària
Mostra el registre complet de l'element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
[706]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Cerca
Cerca al repositori
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot el repositori
Per comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
El meu compte
Entra
Registre
Estadístiques
Veure estadístiques d'ús