Activa/desactiva la navegació
English
català
Castellà
Català
Castellano
English
Connexió
Activa/desactiva la navegació
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Recomendaciones sobre prácticas higiénicas para embutidos fermentados. Guía práctica
Visualitza/Obre
guiacastellà.pdf (4.121Mb)
Autor/a
Garriga Turón, Margarita
Martín Juárez, Belén
Bover Cid, Sara
Aymerich Calvet, Mª Teresa
Altres autors/es
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Data de publicació
2006-10
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4133
Tipus de document
Article
Llengua
Català
Paraules clau
Productes càrnics
Embotits
Higiene dels aliments
Pàgines
31 p.
Programa
Funcionalitat i Seguretat Alimentària
Citació recomanada
APA
BibTeX
MLA
MHRA
Oscola
Chicago
Harvard
Vancouver
Copiar citació
Aquesta citació s'ha generat automàticament.
Mostra el registre complet de l'element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS
[706]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Cerca
Cerca al repositori
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot el repositori
Per comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
El meu compte
Entra
Registre
Estadístiques
Veure estadístiques d'ús