Efecto de la inmunocastración de cerdos en las características de calidad de canal y carne, los niveles de androstenona y escatol y la composición en ácidos grasos
Visualitza/Obre
Autor/a
Altres autors/es
Data de publicació
2009-11Tipus de document
Article
Llengua
Castellà
Paraules clau
Pàgines
14 p.
Publicat per
Estrategias Alimentarias
Citació recomanada
Font i Furnols, M., et al. (2009). Efecto de la inmunocastración de cerdos en las características de calidad de canal y carne, los niveles de androstenona y escatol y la composición en ácidos grasos. Eurocarne 181:60-68
Programa
Funcionalitat i Seguretat Alimentària
Qualitat i Tecnologia Alimentària
Benestar Animal
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/


