Activa/desactiva la navegació
English
català
Castellà
Català
Castellano
English
Connexió
Activa/desactiva la navegació
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS CIENTÍFIQUES
INFORMES FINALS DE PROJECTES
Visualitza l'element
Inici
PUBLICACIONS CIENTÍFIQUES
INFORMES FINALS DE PROJECTES
Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Influencia del metabolismo lipídico en la calidad de la carne porcina y embutidos crudos-curados
Visualitza/Obre
Informe final influencia del metabolismo lipídico.pdf (132.5Kb)
Autor/a
Díaz López, Isabel
Altres autors/es
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Espanya Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología
Data de publicació
2007-11-12T12:47:45Z
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4158
Tipus de document
Informe
Llengua
Castellà
Paraules clau
Pernil -- Anàlisi
Lípids -- Anàlisi
Pàgines
15 p.
Programa
Qualitat i Tecnologia Alimentària
Citació recomanada
APA
BibTeX
MLA
MHRA
Oscola
Chicago
Harvard
Vancouver
Copiar citació
Aquesta citació s'ha generat automàticament.
Mostra el registre complet de l'element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
INFORMES FINALS DE PROJECTES
[98]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Cerca
Cerca al repositori
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot el repositori
Per comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
El meu compte
Entra
Registre
Estadístiques
Veure estadístiques d'ús