Visualitzant ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS per autor/a "Esteva, Marti Perelló"
Ara mostrant els elements 1-2 de 2
-
Cocina experimental de aceites del IRTA: primeros resultados de comportamiento de variedades catalanas en diferentes aplicaciones culinarias
Jiménez, M.; Romero, A.; Ninot, A.; Hermoso, J. F.; Martí, E.; Casadó, V.; García, A.; Lipan, L. (Almazaras, 2023, 31, 2, 46-52, 2023-04) FructiculturaEn Cataluna, el IRTA ha localizado y documentado hasta 90 variedades. Los estudios abarcan des de temas botanicos, geneticos, agronomicos, de calidad del aceite hasta estudios de caracterizacion de ... -
El moment òptim de collita per obtenir olis d’oliva verges d’alta qualitat
Hermoso, Juan Francisco; Martí, Esteva; Ninot, Antonia; Romero, Agustí (VadeGust,2023,Febrer, ,, 2023-02-28) FructiculturaProduir un oli d'oliva verge extra d'alta qualitat és el resultat d'un procés complex en què intervenen multitud de factors