Browsing ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS by Title
Now showing items 222-241 of 307
-
El perfil fenólico: una herramienta para la caracterización e investigación del potencial enológico de las variedades minoritarias tintas
(Acenología, 2023, 194, Juny,, 2023-06) -
El PERTE de digitalització de l'aigua de regadiu
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 93, Novembre,, 2023-11-28) -
Les pièges à truffes, une pratique traditionnelle... pas si empirique que ça! Retour sur une expérimentation construite pour comprendre «l'effet piège»
(Le Trufficulteur, 2023, 123, 7-13, 2023-04) -
Plagas y enfermedades en maíz convencional y transgénico
(Vida Rural, 2023, 534, Junio, 14-16, 2023-06-01)Durante la campaña 2022 se ha sembrado una menor proporción de variedades transgénicas en las comarcas del Alt y Baix Empordà (Girona), frente a campañas anteriores, principalmente debido a una menor ... -
Por un sector vitícola resiliente
(La Semana Vitivinícola, 2023, 3645, Junio, 1322-1327, 2023-06) -
El potencial del cultiu del pi pinyer
(Agrocultura, 2023, 92, Juny, 34-37, 2023-06)Sens dubte, el pinyó és el fruit sec més valorat econòmicament parlant. A més, quan a l’etiqueta hi figura la paraula ‘nacional’, el preu és més car, però resulta que el pinyó també té unes característiques ... -
Pràctiques agronòmiques preventives per reduir les infestacions inicials d'herbes en el blat de moro
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 84, Febrer,, 2023-02-27) -
Pràctiques agronòmiques preventives per reduir les infestacions inicials d'herbes en el blat de moro (Zea mays)
(Fitxa Tècnica. PATT, 2023, 77, març,, 2023-03) -
Prevención de la diarrea posdestete en lechones ecológicos mediante estrategias alimentarias
(Tierras Porcino, 2023, 2, 14-17, 2023)La diarrea posdestete es uno de los problemas que más preocupa a los ganaderos del sector porcino ecológico. En el presente estudio se ha visto que, la inclusión de suero de la industria quesera en ... -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (I)
(Eurocarne, 2023, 313, 53-66, 2023-01) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (II)
(Eurocarne, 2023, 314, 59-76, 2023-03) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (III)
(Eurocarne, 2023, 315, 69-80, 2023-04) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (IV)
(Eurocarne, 2023, 316, 63-78, 2023-05) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (V)
(Eurocarne, 2023, 317, 49-62, 2023-06) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (VI)
(Eurocarne, 2023, 318, 69-76, 2023-07) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (y VII)
(Eurocarne, 2023, 319, 35-46, 2023-09) -
Les principals malalties de l’ametller a Catalunya
(Quaderns Agraris, 2023, 54-55, Desembre, 9-27, 2023-12-15)En els últims anys, el cultiu de l’ametlla està experimentant una conjuntura molt favorable arreu del món, impulsada per una demanda creixent. Catalunya no n’és una excepció, on les plantacions d’ametller ... -
Productes bioestimulants per aplicar en vegetació amb capacitat per contribuir a la nutrició nitrogenada del blat de moro
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 83, Gener,, 2023-01-31)Hi ha una oferta creixent de productes bioestimulants que incorporen microorganismes vius que poden aportar nutrients als cultius, entre ells el blat de moro. Alguns d’aquests tenen la capacitat per ... -
El projecte PECT Girona, regió sensible a l’aigua
(Dossier Tècnic, 2023, 121, Març, 26-30, 2023-03) -
Projecte PECT motors del Segarra-Garrigues: ús eficient de l'aigua
(Dossier Tècnic, 2023, 121, Març, 3-10, 2023-03)