Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSERRA GIRONELLA, JOAN
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorRecacha, Judit
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-10-04T09:09:37Z
dc.date.available2023-10-04T09:09:37Z
dc.date.issued2023-01-31
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2392
dc.description.abstractHi ha una oferta creixent de productes bioestimulants que incorporen microorganismes vius que poden aportar nutrients als cultius, entre ells el blat de moro. Alguns d’aquests tenen la capacitat per fixar el nitrogen atmosfèric i contribuir així a la seva nutrició nitrogenada. Es presenten uns primers resultats que, si bé s’han de considerar preliminars, poden ajudar a inferir sobre l’interès d’aquests formulats. No s’han observat diferències estadísticament significatives en producció.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 83, Gener,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/01/31/productes-bioestimulants-per-aplicar-en-vegetacio-amb-capacitat-per-contribuir-a-la-nutricio-nitrogenada-del-blat-de-moro/
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleProductes bioestimulants per aplicar en vegetació amb capacitat per contribuir a la nutrició nitrogenada del blat de moroca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir