Show simple item record

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorRecacha, Judit
dc.contributor.authorArqué, Ezequiel
dc.contributor.authorDel Blanco, Elisa
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-10-04T12:04:54Z
dc.date.available2023-10-04T12:04:54Z
dc.date.issued2023-02-27
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2396
dc.description.abstractLes varietats que han mostrat les contaminacions més baixes en micotoxines han estat P1772, P1570Y, LG31710YG, DKC6729YG i 69YG. Pel contrari, els valors més alts s’han obtingut amb DKC6980, ZAPOTEK, PORTBOU, P1524Y, IXABEL i LG31545. En la major part de les situacions les varietats transgèniques derivades del MON810 presenten continguts en fumonisines més baixos que les seves isogèniques convencionals.ca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 84, Febrer,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/02/27/importancia-de-la-varietat-de-blat-de-moro-en-la-reduccio-del-contingut-en-micotoxines-del-gra/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleImportància de la varietat de blat de moro en la reducció del contingut en micotoxines del graca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint