dc.contributor.author | Serra, Joan | |
dc.contributor.author | Betbesé, Josep Anton | |
dc.contributor.author | Sayeras, Roser | |
dc.contributor.author | Ribas, Eduard | |
dc.contributor.author | López, Andrea | |
dc.contributor.author | Doltra, Jordi | |
dc.contributor.author | Recacha, Judit | |
dc.contributor.author | Arqué, Ezequiel | |
dc.contributor.author | Del Blanco, Elisa | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-10-04T12:04:54Z | |
dc.date.available | 2023-10-04T12:04:54Z | |
dc.date.issued | 2023-02-27 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2396 | |
dc.description.abstract | Les varietats que han mostrat les contaminacions més baixes en micotoxines han estat P1772, P1570Y, LG31710YG, DKC6729YG i 69YG. Pel contrari, els valors més alts s’han obtingut amb DKC6980, ZAPOTEK, PORTBOU, P1524Y, IXABEL i LG31545. En la major part de les situacions les varietats transgèniques derivades del MON810 presenten continguts en fumonisines més baixos que les seves isogèniques convencionals. | ca |
dc.format.extent | 3 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | IRTA | ca |
dc.relation.ispartof | Butlletí Extensius.cat, 2023, 84, Febrer, | ca |
dc.relation.uri | https://extensius.cat/2023/02/27/importancia-de-la-varietat-de-blat-de-moro-en-la-reduccio-del-contingut-en-micotoxines-del-gra/ | ca |
dc.rights | Attribution 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.title | Importància de la varietat de blat de moro en la reducció del contingut en micotoxines del gra | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 633 | ca |
dc.contributor.group | Cultius Extensius Sostenibles | ca |