Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorRecacha, Judit
dc.contributor.authorFañé, Joan
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-10-19T11:32:46Z
dc.date.available2023-10-19T11:32:46Z
dc.date.issued2023-08-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2438
dc.description.abstractLa colza alt oleica dona un gra amb un major contingut en àcid oleic, en comparació amb els híbrids convencionals. Durant les campanyes 2021-22 i 2022-23 s’ha avalat la varietat alt oleica V316 OL. Ha mostrat un potencial de producció lleugerament inferior a moltes colzes convencionals, un cicle precoç a mitjà, una altura de la planta baixa i un contingut en oli alt.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/08/30/resultats-del-material-vegetal-de-colza-alt-oleica-2/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats del material vegetal de colza alt oleicaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix