Show simple item record

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorRecacha, Judit
dc.contributor.authorFañé, Joan
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-10-19T11:32:46Z
dc.date.available2023-10-19T11:32:46Z
dc.date.issued2023-08-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2438
dc.description.abstractLa colza alt oleica dona un gra amb un major contingut en àcid oleic, en comparació amb els híbrids convencionals. Durant les campanyes 2021-22 i 2022-23 s’ha avalat la varietat alt oleica V316 OL. Ha mostrat un potencial de producció lleugerament inferior a moltes colzes convencionals, un cicle precoç a mitjà, una altura de la planta baixa i un contingut en oli alt.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/08/30/resultats-del-material-vegetal-de-colza-alt-oleica-2/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats del material vegetal de colza alt oleicaca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint