dc.contributor.author | Serra, Joan | |
dc.contributor.author | Sayeras, Roser | |
dc.contributor.author | Ribas, Eduard | |
dc.contributor.author | Recacha, Judit | |
dc.contributor.author | Fañé, Joan | |
dc.contributor.author | Boix, Maria | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-10-19T11:32:46Z | |
dc.date.available | 2023-10-19T11:32:46Z | |
dc.date.issued | 2023-08-30 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2438 | |
dc.description.abstract | La colza alt oleica dona un gra amb un major contingut en àcid oleic, en comparació amb els híbrids convencionals. Durant les campanyes 2021-22 i 2022-23 s’ha avalat la varietat alt oleica V316 OL. Ha mostrat un potencial de producció lleugerament inferior a moltes colzes convencionals, un cicle precoç a mitjà, una altura de la planta baixa i un contingut en oli alt. | ca |
dc.format.extent | 4 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | IRTA | ca |
dc.relation.ispartof | Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost, | ca |
dc.relation.uri | https://extensius.cat/2023/08/30/resultats-del-material-vegetal-de-colza-alt-oleica-2/ | ca |
dc.rights | Attribution 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.title | Resultats del material vegetal de colza alt oleica | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 633 | ca |
dc.contributor.group | Cultius Extensius Sostenibles | ca |