Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSERRA GIRONELLA, JOAN
dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha, Judit
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorSantolino, Jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-10-19T12:27:33Z
dc.date.available2023-10-19T12:27:33Z
dc.date.issued2023-08-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2443
dc.description.abstractEntre els pèsols d’hivern assajats cal destacar el bon comportament productiu que han mostrat FURIOUS, FRESNEL, FLOKON i ESCRIME. La varietat FLOKON és la que ha mostrat una data d’inici de floració més precoç. Les varietats amb un major contingut en proteïna han estat AVIRON, LAPONY i amb dos anys de dades PADDLE.ca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/08/30/resultats-de-les-noves-varietats-de-pesol-proteaginos-dhivern-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de pèsol proteaginòs d'hivernca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix