Show simple item record

dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorArqué, Ezequiel
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorSantolino, Jordi
dc.contributor.authorGalotta, Maria Florencia
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-14T09:15:41Z
dc.date.available2023-11-14T09:15:41Z
dc.date.issued2023-05-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2493
dc.description.abstractEn el cultiu de la soja és bàsic assegurar una bona simbiosi amb els bacteris (Bradyrhizobium japonicum) que capturen el nitrogen atmosfèric i el fiquen a disposició de la planta. És important inocular la llavor abans de la sembra, com a norma general. En les nostres condicions de cultiu i com a norma general, no hauria de ser necessari l’aportació de Nitrogen al cultiu llevat de casos excepcionals.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2023, 87, Maig,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2023/05/29/increment-del-contingut-de-proteina-del-gra-en-soja-amb-aportacions-tardanes-de-nitrogen-campanya-2022/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleIncrement del contingut de proteïna del gra en soja amb aportacions tardanes de nitrogen. Campanya 2022.ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint