dc.contributor.author | Ninot, Antònia | |
dc.contributor.author | Romero, Agustí | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T17:43:06Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T17:43:06Z | |
dc.date.issued | 2023-03-16 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2503 | |
dc.description.abstract | La principal varietat comercial que es cultiva a Catalunya és la varietat ‘Arbequina’, que suposa més del 50% del total de la superfície catalana d’oliver. | ca |
dc.format.extent | 6 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | GrupMón | ca |
dc.relation.ispartof | VadeGust, 2023, Març, , | ca |
dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/varietats-olivera-catalunya-39869/ | ca |
dc.title | Les varietats d'olivera a Catalunya | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 663/664 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |