Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorHermoso, Juan Francisco
dc.contributor.authorMartí, Esteva
dc.contributor.authorNinot, Antonia
dc.contributor.authorRomero, Agustí
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-23T17:02:49Z
dc.date.available2023-11-23T17:02:49Z
dc.date.issued2023-02-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2528
dc.description.abstractProduir un oli d'oliva verge extra d'alta qualitat és el resultat d'un procés complex en què intervenen multitud de factorsca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherComunicació Vinariaca
dc.relation.ispartofVadeGust,2023,Febrer, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/moment-optim-collita-obtenir-olis-oliva-verges-alta-qualitat-39267/ca
dc.titleEl moment òptim de collita per obtenir olis d’oliva verges d’alta qualitatca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix