Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorHermoso, Juan Francisco
dc.contributor.authorMartí, Esteva
dc.contributor.authorNinot, Antonia
dc.contributor.authorRomero, Agustí
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-23T17:02:49Z
dc.date.available2023-11-23T17:02:49Z
dc.date.issued2023-02-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2528
dc.description.abstractProduir un oli d'oliva verge extra d'alta qualitat és el resultat d'un procés complex en què intervenen multitud de factorsca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherComunicació Vinariaca
dc.relation.ispartofVadeGust,2023,Febrer, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/moment-optim-collita-obtenir-olis-oliva-verges-alta-qualitat-39267/ca
dc.titleEl moment òptim de collita per obtenir olis d’oliva verges d’alta qualitatca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir