Show simple item record

dc.contributor.authorLlauradó-Calero, Eudald
dc.contributor.authorGarcía-Gudiño, Javier
dc.contributor.authorHernández-García, Francisco
dc.contributor.authorIzquierdo, Mercedes
dc.contributor.authorLizardo, Rosil
dc.contributor.authorTorrallardona, David
dc.contributor.authorEsteve-Garcia, Enric
dc.contributor.authorTous, Núria
dc.contributor.otherProducció Animalca
dc.date.accessioned2023-12-15T11:27:38Z
dc.date.available2024-04-29T22:45:38Z
dc.date.issued2023-11
dc.identifier.issn2696-8053ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2568
dc.format.extent6ca
dc.language.isospaca
dc.publisherAgrinewsca
dc.relation.ispartofnutriNews, 2023, Noviembre, , 40-49ca
dc.relation.urihttps://issuu.com/grupoagrinews/docs/00_nutrinews-noviembre23-v3?fr=sNjFlMzY4NzU5NTkca
dc.titleÁcidos grasos ω-3 en las dietas para cerdas de capa blanca e ibéricas. Posibles efectos inmunomoduladores en el calostro y la lecheca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject.udc636ca
dc.contributor.groupNutrició Animalca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint