Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSibila, M.
dc.contributor.authorSegalés, J.
dc.contributor.authorPieters, M.
dc.contributor.authorOliveira, L.
dc.contributor.authorMaes, D.G.D.
dc.contributor.otherProducció Animalca
dc.date.accessioned2024-01-08T16:11:40Z
dc.date.available2024-01-08T16:11:40Z
dc.date.issued2023-07-10
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2594
dc.description.abstractCollecting data at the slaughterhouse is a common method to obtain information on health and productive parameters, mainly from the last weeks of a pig’s life.ca
dc.format.extent7ca
dc.language.isoengca
dc.publisher333 Corporate 1998ca
dc.relation.ispartofPig333.com, 2023, Juliol, ,ca
dc.relation.urihttps://www.pig333.com/articles/how-to-evaluate-pulmonary-lesions-in-pigs_19354/ca
dc.titlePulmonary lesions at the slaughterhouse: how to evaluate themca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.terms6 mesosca
dc.subject.udc619ca
dc.contributor.groupSanitat Animalca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix