Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSERRA GIRONELLA, JOAN
dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorMelero, Aitor
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-03-05T17:03:22Z
dc.date.available2024-03-05T17:03:22Z
dc.date.issued2024-02-28
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2850
dc.description.abstractEls primers estadis de desenvolupament del cultiu és un moment clau en què es determina bona part del potencial productiu que tindrà la parcel·la. Un dèficit hídric durant el període d’afillament pot penalitzar el desenvolupament vegetatiu i la formació de fillols, i pot afectar l’inici d’encanyat. L’estadi dels cultius a finals de febrer varia en funció de la zona i la localitat, des de 3 fillols (23 BBCH) a la zona de l’interior de Girona fins a dos nusos (32 BBCH) a la zona dels secans àrids i semiàridsca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 96, Febrer,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/02/28/impacte-de-la-sequera-en-els-primers-estadis-del-cereal-dhivern/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleImpacte de la sequera en els primers estadis del cereal d'hivernca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir