Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorMelero, Aitor
dc.contributor.authorArqué, Ezequiel
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorSantolino, Jordi
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorGalotta, María Florencia
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-05-20T09:03:56Z
dc.date.available2024-05-20T09:03:56Z
dc.date.issued2024-03-26
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3002
dc.description.abstractResultats de les comarques del Segrià i Urgell de la Campanya 2022 i 2023. Després dels 2 primers any d’assaig hi ha un conjunt ampli de varietats que han mostrat bon comportament productiu, encapçalades per les varietats RADIA, GEA, PR58N57, CAMPERA PR57Q53, LZ MX 01, AVIA, EMILIANA, ALFAMED, TEQULA entre d’altres. Hem de tenir en compte que els resultats de 2 anys d’assaig no són suficients per mostrar el comportament d’una varietat en una zona concreta, però especialment en alfals, on la persistència del cultiu és un factor clau, el tercer i un possible 4art any d’explotació determinaran el comportament productiu final de cada varietat.ca
dc.format.extent17ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 97, Març,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/03/26/resultats-preliminars-dexperimentacio-en-varietats-dalfals/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats preliminars d'experimentació en varietats d'alfalsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix