Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorBetbesé, Josep Anton
dc.contributor.authorMelero, Aitor
dc.contributor.authorArqué, Ezequiel
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorSantolino, Jordi
dc.contributor.authorLópez, Andrea
dc.contributor.authorGalotta, María Florencia
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-05-20T09:03:56Z
dc.date.available2024-05-20T09:03:56Z
dc.date.issued2024-03-26
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3002
dc.description.abstractResultats de les comarques del Segrià i Urgell de la Campanya 2022 i 2023. Després dels 2 primers any d’assaig hi ha un conjunt ampli de varietats que han mostrat bon comportament productiu, encapçalades per les varietats RADIA, GEA, PR58N57, CAMPERA PR57Q53, LZ MX 01, AVIA, EMILIANA, ALFAMED, TEQULA entre d’altres. Hem de tenir en compte que els resultats de 2 anys d’assaig no són suficients per mostrar el comportament d’una varietat en una zona concreta, però especialment en alfals, on la persistència del cultiu és un factor clau, el tercer i un possible 4art any d’explotació determinaran el comportament productiu final de cada varietat.ca
dc.format.extent17ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 97, Març,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/03/26/resultats-preliminars-dexperimentacio-en-varietats-dalfals/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats preliminars d'experimentació en varietats d'alfalsca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir