Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorFañé, Joan
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorRecacha Borrell, Judit
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-06-05T12:28:57Z
dc.date.available2024-06-05T12:28:57Z
dc.date.issued2024-05-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3030
dc.description.abstractDurant aquest mes de maig s’han detectat infeccions importants de rovell negre o rovell de la tija (Puccinia graminis) en blat tou a la zona del litoral i de l’interior de Girona. S’ha observat molta diferència de sensibilitat entre les varietats dels assajos de la xarxa de Catalunya. Les varietats d’hivern més sensibles han estat RGT SCRAMBLER i RGT ROMERO, mentre que les de tipus primavera que s’han vist més afectades han estat RGT TOCAYO, LG GARCILASO i RGT REBUJITOca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 99, Maig,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/05/30/sensibilitat-de-les-varietats-de-blat-tou-al-reovell-negre/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleSensibilitat de les varietats de blat tou al rovell negreca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 
 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix