Show simple item record

dc.contributor.authorSerra, Joan
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorFañé, Joan
dc.contributor.authorRibas, Eduard
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorRecacha Borrell, Judit
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-06-05T12:28:57Z
dc.date.available2024-06-05T12:28:57Z
dc.date.issued2024-05-30
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3030
dc.description.abstractDurant aquest mes de maig s’han detectat infeccions importants de rovell negre o rovell de la tija (Puccinia graminis) en blat tou a la zona del litoral i de l’interior de Girona. S’ha observat molta diferència de sensibilitat entre les varietats dels assajos de la xarxa de Catalunya. Les varietats d’hivern més sensibles han estat RGT SCRAMBLER i RGT ROMERO, mentre que les de tipus primavera que s’han vist més afectades han estat RGT TOCAYO, LG GARCILASO i RGT REBUJITOca
dc.format.extent3ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 99, Maig,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/05/30/sensibilitat-de-les-varietats-de-blat-tou-al-reovell-negre/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleSensibilitat de les varietats de blat tou al rovell negreca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint