Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-10-21T15:32:50Z
dc.date.available2024-10-21T15:32:50Z
dc.date.issued2024-09-27
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3339
dc.description.abstractLes darreres campanyes s’han assajat les noves varietats comercials de blat tou d’hivern a l’interior de Girona, als secans frescals i als secans semifrescals. Tot i que en general les seves produccions no han diferit de forma significativa, d’entre les varietats que s’han assajat un mínim de 5 anys es podria destacar uns bons rendiments en totes les zones d’ORLOGE, LG RUFO i MARCOPOLO. També han mostrat uns bons rendiments FILON, PIBRAC, IDALGO i LG FORTUNATO, entre altres.ca
dc.format.extent4ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 103, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/09/27/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-dhivern-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de blat tou d'hivernca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix