Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorEscudero-Colomar, Lucía-Adriana
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-10-21T15:33:59Z
dc.date.available2024-10-21T15:33:59Z
dc.date.issued2024-09-27
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3340
dc.description.abstractLes darreres campanyes s’han avaluat les noves varietats comercials d’ordi d’hivern a l’Interior de Girona, als secans frescals, als secans semifrescals i als secans àrids i semiàrids. Els genotips assajats durant 4 anys han presentat diferències significatives en producció en totes les zones agroclimàtiques excepte a l’interior de Girona. Podem destacar per presentar una bona adaptació a totes les zones els genotips LAUREATE i RGT PLANET.ca
dc.format.extent6ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 103, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/09/27/resultats-de-les-noves-varietats-dordi-dhivern-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats d’ordi d’hivernca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir