Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-10-21T15:35:56Z
dc.date.available2024-10-21T15:35:56Z
dc.date.issued2024-09-27
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3342
dc.description.abstractLes varietats amb un millor comportament productiu al litoral de Girona tant en l’assaig tractat com sense tractar amb fungicida han estat VALEROSO, RGT COPLAC i LG RELAMPAGO en quatre anys. Amb dos anys de dades destaca per un elevat rendiment RUMBOSO. A la zona de l’interior de Girona no s’han observat diferències significatives en producció amb quatre, tres i dos anys d’assaigs. La varietat RUMBOSO ha presentat el pes específic més elevat, mentre que BONDADOSO, RGT COPLAC i VIVACIO han tingut els continguts en proteïna més elevats.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 103, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/09/27/resultats-de-les-noves-varietats-de-triticale-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de triticaleca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix