Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-10-21T15:35:56Z
dc.date.available2024-10-21T15:35:56Z
dc.date.issued2024-09-27
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3342
dc.description.abstractLes varietats amb un millor comportament productiu al litoral de Girona tant en l’assaig tractat com sense tractar amb fungicida han estat VALEROSO, RGT COPLAC i LG RELAMPAGO en quatre anys. Amb dos anys de dades destaca per un elevat rendiment RUMBOSO. A la zona de l’interior de Girona no s’han observat diferències significatives en producció amb quatre, tres i dos anys d’assaigs. La varietat RUMBOSO ha presentat el pes específic més elevat, mentre que BONDADOSO, RGT COPLAC i VIVACIO han tingut els continguts en proteïna més elevats.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 103, Setembre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/09/27/resultats-de-les-noves-varietats-de-triticale-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de triticaleca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint