Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorEcheverria, Gemma
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-11-04T13:01:22Z
dc.date.available2024-11-04T13:01:22Z
dc.date.issued2024-10-22
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3361
dc.description.sponsorshipMillora de l’autonomia alimentària de les explotacions de vaques de llet ecològiques amb l’increment del contingut en proteïna dels farratges (FARECOproteïna). (Projecte pilot innovador - Grups Operatius de l’Associació Europea per la Innovació (AEI) en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (PDR) 2014-2020)ca
dc.format.extent2ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofExtensius.Cat. Fitxes de Cultius, 2024, Octubre, ,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/wp-content/uploads/2024/10/FITXA-increment-proteina-blat-de-moro.pdfca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleAssociació del blat de moro per a farratge amb lleguminosesca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.relation.projectIDGC/PDR 2014-2020/ /CAT/Millora de l’autonomia alimentària de les explotacions de vaques de llet ecològiques amb l’increment del contingut en proteïna dels farratges /FARECOproteïnaca
dc.relation.projectIDFEADER/ / /EU/ /ca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir