Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-11-04T15:39:07Z
dc.date.available2024-11-04T15:39:07Z
dc.date.issued2024-10-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3365
dc.description.abstractAmb quatre anys de dades les varietats que han mostrat uns majors rendiments als regadius de Lleida han estat RGT TOCAYO i CHAMBO, mentre que a la zona de Girona litoral el més productiu ha estat RGT MACARENO. Els tractaments fungicides han produït un increment del rendiment en totes dues zones. Les varietats més precoces a espigat han estat IDALGO i RGT PANIGALE. Els genotips han tingut uns valors mes elevats de proteïna han estat VALBONA, LG ACORAZADO i LG ANCIAca
dc.format.extent7ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 104, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/10/24/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-de-primavera-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de blat tou de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix