Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorFañé Bolibar, Joan
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorDoltra, Jordi
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-11-04T15:39:07Z
dc.date.available2024-11-04T15:39:07Z
dc.date.issued2024-10-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3365
dc.description.abstractAmb quatre anys de dades les varietats que han mostrat uns majors rendiments als regadius de Lleida han estat RGT TOCAYO i CHAMBO, mentre que a la zona de Girona litoral el més productiu ha estat RGT MACARENO. Els tractaments fungicides han produït un increment del rendiment en totes dues zones. Les varietats més precoces a espigat han estat IDALGO i RGT PANIGALE. Els genotips han tingut uns valors mes elevats de proteïna han estat VALBONA, LG ACORAZADO i LG ANCIAca
dc.format.extent7ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 104, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/10/24/resultats-de-les-noves-varietats-de-blat-tou-de-primavera-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de blat tou de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint