Show simple item record

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorEcheverria, Gemma
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-11-04T15:41:35Z
dc.date.available2024-11-04T15:41:35Z
dc.date.issued2024-10-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3367
dc.description.abstractA la zona del litoral de Girona no s’han observat diferències significatives de producció entre les varietats de pèsol assajades els darrers anys, tot i així, la més productiva ha estat MYTHIC en cinc i quatre anys de dades. Als regadius de Lleida ASTRONAUTE i KAYANNE han presentat una producció significativament més elevada que el testimoni MYTHIC amb sis anys de dades. Els majors continguts en proteïna els han donat KAYANNE i ORCHESTRA.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 104, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/10/24/resultats-de-les-noves-varietats-de-pesol-proteaginos-de-primavera-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint