Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSerra Gironella, Joan
dc.contributor.authorBetbese, Josep Anton
dc.contributor.authorSayeras, Roser
dc.contributor.authorRibas Tibau, Eduard
dc.contributor.authorBoix, Maria
dc.contributor.authorLopez Fernandez, Andrea
dc.contributor.authorEcheverria, Gemma
dc.contributor.authorRecacha-Borrell, Judit
dc.contributor.authorCunill, Berta
dc.contributor.authorFont, Teresa
dc.contributor.authorsantolino, jordi
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-11-04T15:41:35Z
dc.date.available2024-11-04T15:41:35Z
dc.date.issued2024-10-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3367
dc.description.abstractA la zona del litoral de Girona no s’han observat diferències significatives de producció entre les varietats de pèsol assajades els darrers anys, tot i així, la més productiva ha estat MYTHIC en cinc i quatre anys de dades. Als regadius de Lleida ASTRONAUTE i KAYANNE han presentat una producció significativament més elevada que el testimoni MYTHIC amb sis anys de dades. Els majors continguts en proteïna els han donat KAYANNE i ORCHESTRA.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherIRTAca
dc.relation.ispartofButlletí Extensius.cat, 2024, 104, Octubre,ca
dc.relation.urihttps://extensius.cat/2024/10/24/resultats-de-les-noves-varietats-de-pesol-proteaginos-de-primavera-4/ca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleResultats de les noves varietats de pèsol proteaginós de primaveraca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.contributor.groupCultius Extensius Sosteniblesca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir