Show simple item record

dc.contributor.authorJiménez Vives, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-12-11T13:08:17Z
dc.date.available2024-12-11T13:08:17Z
dc.date.issued2024-11-22
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3445
dc.description.abstractEl punt de fum és la temperatura a la qual un oli o greix comença a produir fum visiblement i que indica que hi ha una degradació per efecte de la temperaturaca
dc.format.extent1ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrup Mónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2024, Novembre, ,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/punt-fum-realment-important-triar-oli-utilitzar-casa-65185/ca
dc.titleEl punt de fum: és realment important per triar l’oli que hem d’utilitzar a casa?ca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint