Mostrar el registro sencillo del ítem
El punt de fum: és realment important per triar l’oli que hem d’utilitzar a casa?
| dc.contributor.author | Jiménez Vives, Montserrat | |
| dc.contributor.author | Romero, Agusti | |
| dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
| dc.date.accessioned | 2024-12-11T13:08:17Z | |
| dc.date.available | 2024-12-11T13:08:17Z | |
| dc.date.issued | 2024-11-22 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/3445 | |
| dc.description.abstract | El punt de fum és la temperatura a la qual un oli o greix comença a produir fum visiblement i que indica que hi ha una degradació per efecte de la temperatura | ca |
| dc.format.extent | 1 | ca |
| dc.language.iso | cat | ca |
| dc.publisher | Grup Món | ca |
| dc.relation.ispartof | VadeGust, 2024, Novembre, , | ca |
| dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/punt-fum-realment-important-triar-oli-utilitzar-casa-65185/ | ca |
| dc.title | El punt de fum: és realment important per triar l’oli que hem d’utilitzar a casa? | ca |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
| dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
| dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.embargo.terms | cap | ca |
| dc.subject.udc | 663/664 | ca |
| dc.contributor.group | Fructicultura | ca |
