Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorRuiz, Alberto
dc.contributor.authorGisbert, Enric
dc.contributor.authorRaggi, Thiago
dc.contributor.authorMorais, Sofia
dc.contributor.otherProducció Animalca
dc.date.accessioned2025-01-10T17:51:36Z
dc.date.available2025-01-10T17:51:36Z
dc.date.issued2024-01
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3507
dc.format.extent5ca
dc.language.isoengca
dc.publisherAquafeeed Mediaca
dc.relation.ispartofAquaFeed, 2024, 16, 1, 21-25ca
dc.relation.urihttps://www.aquafeed.com/magazine/aquafeed-vol-16-issue-1-january-2024/ca
dc.titleSpicing up aquafeeds: A novel strategy to mitigate reduced fish oil dietary inclusion, showcased in seabream fed a low fish oil-high poultry oil dietca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.terms3 mesosca
dc.subject.udc637ca
dc.contributor.groupAqüiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix